torstai 14. maaliskuuta 2013

Hirveen kiukkunen lintu

Siskoni meinasi tehdä 4 vuotiaalle pojalleen itse Angry Birds kakun. Hei oikeesti, mitä siitäki ois tullu?? Joo, ei mitään. Muuta kun hirvee pettymys lapselle, itkupotkuraivari sun muuta. No, siskon kunniaksi mainittakoon, että on TODELLA hyvä leipuri, mut Angry Birds....no way.

Pelastin heidät pulasta.

Täs se ny o. 

Lintukakku.Loppujen lopuks tää ei kyl näyttänyt angryltä, pikemminkin Worried Bird. 

ONNEA TOPIAS!! 

Ja kiitos Topiaksen isälle, joka hienosti selvisi marsipaani ja sokerimassa viidakosta, ilman sykkeen nousua tai hermostumista :D NOT!


Terhi, tos sul ohjeet ens kakkuun: Tavis kakkupohja pyöreeseen kulhoon hyytymään, nuripperippäi pöytää, kreemit pintaan, massat päälle. Se on siin.Tässä pari siskon lähettämää kuvaa juhlista, koristelut on mahtavat, sen se sentäs osas! Ja hyvin!

4 kommenttia:

 1. Taas on niin hieno kakku tehty! :) Mä en osaa marsipaanihommia... Jotain kukkia ym saan aikaseksi ja maalauksia. Joskus on pakko varmaan kokeilla jotain tällästä. Sun ohjeet sai kaiken kuulostamaan niin helpolta ;D

  VastaaPoista
 2. Äkkiä noita oppii jotenkuten käsittelemään. En mäkään ihan pro ole :)

  VastaaPoista
 3. Heipp! Mites oot saanut tuosta kakun pinnasta noin kauniin kiiltävän (eli tomusokerin pois??)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kosteilla käsillä tai kostealla pullasudilla kun sivelee saa pinnasta suht siistin. Supersiistin pinnasta saa kun sivelee sen 80% alkoholilla, se kun haihtuu hetkessä ilmaan, eikä maistu ja kuivuu nopsaan ja tulee samettisen siisti pinta. Bongasin tämän muistaakseni rouva V:n blogista joskus...

   Poista

Kiitos kommentistasi <3